VROUWELIJKE STRIPPERS

VROUWELIJKE STRIPPERS

ALLEEN DE 10 BESTE EN MEEST BETROUWBARE
STRIPPERS VAN NEDERLAND

WHATSAPP VOOR BESCHIKBAARHEID

VROUWELIJKE STRIPTEASE HUREN

al vanaf € 170 all inclusief

Een sexy politie agent die een van je vrienden komt handboeien? Of een ondeugende verpleegster die het net iets te heet heeft? Bijna alles is mogelijk met onze mooie striptease girls.

Body oil erbij? Geen probleem! Wacht dus niet langer en gun een van je maten een vrouwelijke stripper voor zijn verjaardag of vrijgezellenfeest.

STRIPTEASE HUREN

al vanaf € 170

Wat als bij onze vrouwelijke strippers alles inclusief is? Je niks extra’s hoeft te betalen wanneer je de vrouwelijke stripper mag insmeren met body oil? En een lapdance gewoon onderdeel is van de standaard service voor onze klanten?

Top dat af met een epic groepsfoto als herinnering en betaal ook nog eens niks extra’s aan reiskosten binnen de randstad. Klinkt dat goed of niet?

Wij maken zo’n mooie vrouwelijke stripper mogelijk voor je. Je kan ons bereiken via de handige Whatsapp knop. Spreken we je zo?

striptease boeken

2 september

"Vlotte communicatie, geweldige show"

Ze reageren snel via de Whatsapp, sturen foto's van de beschikbare strippers en zijn overall heel behulpzaam. De gekozen stripper kwam stipt op tijd. Service zoals het hoort!

Barry van Schouten

VRAAG NAAR BESCHIKBAARHEID

EERDER OP ONZE VRIJGEZELLENFEESTEN EN VERJAARDAGEN…

voor welke vrouwelijke stripper ga jij?

BOEK JOUW STRIPPER VANDAAG NOG

voor een onvergetelijk feest

NEEM CONTACT OP