STRIPPERS

ALLEEN DE 10 BESTE EN MEEST BETROUWBARE
STRIPPERS VAN NEDERLAND

WHATSAPP VOOR BESCHIKBAARHEID

KIES MANNELIJKE OF VROUWELIJKE STRIPPERS

voor een vrijgezellenfeest of verjaardag

Bij StripteaseHuren.com ben je aan het juiste adres voor al je strippers. Niet alleen kies jij de stripact, maar je geeft ook zelf aan of de stripper of striptease naakt mag eindigen of niet.

Met ons ruime assortiment aan striptease acts vind je voor elk vrijgezellenfeest of verjaardag een passende stripper. De shows van de strippers duren ongeveer 15 minuten. Laat je met onze shows verleiden door dans, tease en natuurlijk de nodige humor!

Striptease huren al vanaf € 170

VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Mannelijke strippers

Vrouwelijke strippers

MOOIE STRIPPERS

voor elke verjaardag en vrijgezellenfeest

Of je nu kiest voor een sexy stripppende politie agent, een ondeugende verpleegster of een stout schoolmeisje, wij zorgen voor de beste kwaliteit shows. Je hoeft zelfs niet eens aan de muziek te denken. Sit back and relax en geniet van 15 minuten durende striptease shows. Nooit vulgair, wel altijd onvergetelijk gewaagd!

STRIPTEASE HUREN

al vanaf € 170

Een stripper of striptease huren zonder bijkomende kosten achteraf? Of dat kan? Nou en of! Bij ons huur je al een mannelijke stripper en vrouwelijke stripper vanaf € 170 binnen de randstad. Je betaalt dan zelfs niks extra’s voor een lapdance, het insmeren met body oil, reiskosten of een epic groepsfoto.

Twijfel je nog? Laat je dan vrijblijvend informeren en klik op die Whatsapp contact button. We horen en helpen je graag!

striptease boeken

2 september

"Vlotte communicatie, geweldige show"

Ze reageren snel via de Whatsapp, sturen foto's van de beschikbare strippers en zijn overall heel behulpzaam. De gekozen stripper kwam stipt op tijd. Service zoals het hoort!

Barry van Schouten

VRAAG NAAR BESCHIKBAARHEID